Storkøkkenudstyr


At drive et storkøkken med stor succes betyder, at man, i dag mere end nogensinde, er nødsaget til at acceptere, at det er ekstremt komplekst. Køkkenets logistik er meget vigtig, når man skal vedligeholde alle bestanddele i et funktionelt storkøkken og sørge for at disse arbejder sammen med stor sammenhængskræft. De enkelte logistikfunktioner som lager, transport, forberedelse, organisering, distribution, regulering af varme og kulde, regenerering og servering skaber grundlaget for den komplette værdikæde.

Hupfer udvikler og fremstiller produkter og systemer, der er skræddersyet til hver enkelt logistisk funktion i storkøkkenet. Hupfers store sortiment betyder, at vi kan imødekomme kravene fra mange forskellige typer storkøkkener. Vores vigtigste mål er, at kunden, med en løsning fra Hupfer, vil opleve, at de daglige opgaver foregår lettere og mere effektivt. Det er på baggrund af dette, at Hupfer udvikler bruger-orienterede produkter samt systemer, der fokuserer på forskellige fordele som simplificering af arbejdsprocesser, organisering, pladsbesparelse, ergonomi, sikkerhed på arbejdspladsen, hygiejne, nem rengøring, effektivitet og økonomi.

Hupfer Danmarks storkøkkenudstyr

Reolsystem

Hupfer har nogle af markedets bedste reolsystemer, der alle produceres i tysk kvalitetsstål. Mulighederne er mange med disse reolsystemer, og de kan bruges til mange forskellige formål. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på mail hsr@hupfer.dk eller telefon +45 4044 0168 , eller ved at downloade vores spændende brochure.

LÆS MERE HER

Rulleborde

Hupfers rulleborde er af top kvalitet. Rullebordene er meget robuste og med et design, der resulterer i en af de mest hygiejniske transportvogne på markedet. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du enten kontakte os på mail hsr@hupfer.dk eller telefon +45 4044 0168 , eller ved at klikke på vores spændende brochure.

LÆS MERE HER

Madtransportvogne

Hupfers madtransportvogne er som alle andre af vores produkter i en meget høj kvalitet og produceret i rustfritstål. Vi producerer madvogne i mange forskellige størrelser og former, så vi har helt sikkert nogle, der dækker dine behov. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på mail hsr@hupfer.dk eller telefon +45 4044 0168, eller ved at downloade vores spændende brochure.

DOWNLOAD BROCHUREN

RWG Stikvogne

Hupfers RWG stikvogne er indbegrebet af tysk kvalitetsstål og design. Robuste, alsidige og skabt til problemfri transport. Med vores stikvogne får du pålidelighed og effektivitet i ét.

DOWNLOAD BROCHUREN

Dispenserer 

Vil du optimerer din køkkeneffektivitet? Med vores præcise og alsidige design sikrer vi dig nemmere arbejdsgange og øget produktivitet. 

DOWNLOAD BROCHUREN

Isobox

Hold dine fødevarer friske og velsmagende med Hupfers Isobox. Vores isoleringsløsninger er designet til at opretholde den perfekte temperatur, uanset om det er kolde eller varme retter.

DOWNLOAD BROCHUREN

Madtransportvogne

Bevar smagen under transport med Hupfers madtransportvogne. Vores rustfrie stålkonstruktioner sikrer optimal temperaturkontrol og hygiejnisk bevarelse af dine kulinariske kreationer.

DOWNLOAD BROCHUREN

Banquetvogne

Få styr på logistikken og løft din madoplevelse med Hupfers Köhler® banquetvogne. Vores vogne tilbyder ikke kun alsidighed, men skaber også en personlig og effektiv madoplevelse. Server med lethed og stil – vælg Hupfer.

DOWNLOAD BROCHUREN

Bain Marie 

Oplev uovertruffen temperaturkontrol med Hupfers Bain Marie. Den ultimative løsning til det proffesionelle køkken.

DOWNLOAD BROCHUREN
Cook & Chill Hupfer

Cook & Chill

Revolutioner din køkkenoperation med Hupfers Cook & Chill løsninger. Skabt til at forenkle tilberedning og opbevaring af måltider. Fra madlavning til køling bevarer vores systemer smag og kvalitet. Gør madhåndtering problemfri med Hupfer Cook & Chill.

DOWNLOAD BROCHUREN
Cook & Serve Hupfer

Cook & Serve

Indbring effektivitet til din gastronomi med Hupfers Cook & Serve koncept. Designet til det seriøse køkken. Fra komfur til bord bevares smag og kvalitet. Oplev den nye standard inden for madhåndtering med Hupfer Cook & Serve.

DOWNLOAD BROCHUREN
Buffetvogn hupfer

Buffetvogne

Tag din buffet til næste niveau med Hupfers buffetvogne. Elegant design, problemfri servering – for dem der sætter pris på smag og stil. Oplev en ny måde at præsentere mad på med Hupfer.

DOWNLOAD BROCHUREN

Sådan samler du Hupfer reoler

Her finder du en installationsguide i videoformat. I videoen kan du se hvor nemt og hurtigt, det er at installere Hupfers reolsystemer, der kan bruges til mange forskellige formål.

Bliv klogere på vores Easy Rider system

Hupfers Easy Rider System er til dig, der søger optimal komfort og udnyttelse af pladsen. Ideel til opbevaring af fødevarer, sengetøj og tilbehør til storkøkkener.

Er du interesseret i at vide mere?

Så skal du endeligt ikke tøve med at kontakte os! Vi står altid klar med markedet bedste rådgivning indenfor kantine og storkøkkenudstyr. Kontakt os her

Vil du vide mere om vores medicinaludstyr?

Så skal du endeligt ikke tøve med at kontakte os! Vi har samlet de mest populære af vores produkter her på hjemmesiden. Du kan læse meget mere og vores medicinaludstyr ved at klikke her. Hupfers medicinaludstyr er af den bedste kvalitet og er alle robuste, hygiejniske og med et flot minimalistisk design. For mere info klik her.