Hupfer Danmark – VI HAR BETJENT FAGFOLK I OVER 150 ÅR

Hupfer er en familievirksomhed, der blev grundlagt for 150 år siden. Hovedkontoret er baseret i Coesfeld, Tyskland. Det er også her, hvor vores vigtigste produktionssted ligger med et areal på 65.000 m² og omkring 400 personer. Vores andre produktionsenheder er baseret i Polkenberg (Tyskland) og Manchester (England). I alt beskæftiger Hupfer mere end 500 personer og er til stede i mere end 20 lande rundt om i verden.

Vores 3 vigtigste principper i Hupfer Danmark:

  • “Top of the range ” vi bruger kun den bedste kvalitet af materialer, nyeste fremstillingsmetoder og leverer en service udover det sædvanlige
  • Vi er konstant innovative og skaber nye produkter tilpasset markedets behov
  • Vi søger konstant at forbedre vores produkter, og vi gør det ned til den mindste detalje

Hupfers kvalitetsprodukter er baseret på vores kunders ønsker, den nyeste produktionsteknologi og mange års know-how hos vores medarbejder.

Hupfer Danmark

Hupfer Danmark blev oprettet i 1995 og servicerer hele det danske marked indenfor storkøkken og medicinalindustrien. Vi er en familie virksomhed, der kører på 2. generation. Det var Palle Skov Rasmussen, der startede det i 1995, og senere har sønnen Henrik Skov Rasmussen taget over. Det er i dag Henrik Skov Rasmussen, der er direktør og ejer af Hupfer Danmark.

Hupfer tænker på miljøet

Ud over forskning og udvikling af nye produkter lægger vi særlig vægt på at skabe en bæredygtig forretning. Vi forsøger at bruge genanvendelige materialer så meget som muligt og være særlig opmærksom på emballeringen af vores produkter. Vi sørger også for, hele tiden at optimere vores energiforbrug, både i vores produktionsfaciliteter men også vores dagligdag.

Storkøkkenudstyr

Hupfer har igennem 150 år skabt sig et stort udvalg af kvalitetsprodukter til storkøkkener & kantiner, hvis du vil vide mere så klik nedenfor.

Klik her for mere info

Om os

Vi har rigtig mange års erfaring indenfor storkøkken og medicinalindustrien, og det er netop denne erfaring, der gør os sikre på, at vi kan rådgive dig til den helt rigtige løsning. Hvis du har det mindste spørgsmål, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os her

Medicinaludstyr

Hupfer har et stort produktkatalog med funktionelle kvalitetsprodukter indenfor medicinaludstyr. Hvis du vil vide mere så klik nedenfor.

Klik her for mere info