Medicinaludstyr

Specialiseret viden alene, er ikke længere tiltrækkeligt for dem, der ønsker at behandle sterile varer via moderne hospitaler, klinikker og sterilcentraler på forsvarlig og effektiv vis. Denne udfordring skal tværtimod ses som en kompliceret håndteringsopgave. Med Hupfers produkter og viden, som værende en specialist i transport af sterile varer, bliver du ikke blot vejledt i mødet med udfordringerne omkring de mange forpligtelser, du får også optimeret de nuværende processer. Den daglige og individuelle arbejdsproces med sterile varer bliver også vigtigere. Hver af de logistiske funktioner i disse arbejdsprocedurer, som sortering, pakning, transport, lagerarbejde og distribuering ligger til grund for, at de sterile varer forbliver sterile.

Hupfer udvikler og producerer systemer og produkter specielt designet til hver enkelt logistisk funktion. Vores store produktsortiment muliggør, at sterile varer kan opbevares i en komplet logistisk cirkel. Det store råderum for hver af Hupfers produktlinjer tillader individualiseret support, så jeres daglige opgaver bliver mere effektive, økonomiske, ergonomiske og enkle.

Hupfer Danmarks medicinaludstyr

Reolsystemer medicinaludstyr

Reolsystem medicinal

Arbejder du inden for medicinalindustrien og ønsker at optimere din lagerplads? Prøv Hupfers specialdesignede reolsystem, skabt til at imødekomme branchens unikke behov. Med Hupfers reolsystem for du effektiv organisering og et ekstremt sterilt design. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på mail hsr@hupfer.dk, telefon +45 4044 0168 eller ved at downloade vores spændende brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

Easy Rider reolsystem

Ønsker du den mest optimale pladsudnyttelse? Så skal du vælge Hupfers Easyrider reolsystem, der er designet til at gøre organisering let som en leg. Med optimal pladsudnyttelse og nem adgang til varene er Easyrider det ideelle valg for virksomheder, der ønsker at optimere deres processor. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på mail hsr@hupfer.dk, telefon +45 4044 0168 eller ved at downloade vores spændende brochure.

DOWNLOAD BROCHURE

Container reolsystem

Skab orden og effektivitet på din arbejdsplads med Hupfers containerreolsystem. Designet specielt til opbevaring af containere og til at opfylde branchens krav om sikkerhed og tilgængelighed. Vælg Hupfer for en organiseret og pålidelig lagerløsning i medicinalindustrien. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på mail hsr@hupfer.dk, telefon +45 4044 0168 eller ved at downloade vores spændende brochure.

DOWNLOAD BROCHURE
Rullebord_700x700

Rullebord medicinal

Hupfers rulleborde er af top kvalitet. Rullebordene er meget robuste og med et design, der resulterer i en af de mest hygiejniske transportvogne på markedet, hvilket gør dem til det oplagte valg indenfor medicinalindustrien.

DOWNLOAD BROCHURE
Hupfer containervogn i rustfritstål

Steril Transportvogn

Opnå maksimal sikkerhed og hygiejne med Hupfers sterile transportvogn. Designet til at opretholde renhed og beskytte varene under transport. Vælg Hupfer for en pålidelig og steril håndtering af dine vare.

DOWNLOAD BROCHURE
Hupfer Känguruh system til medicinal branchen

Case Cart Känguruh

Optimer din logistik med Hupfers Case Cart Känguruh. Case Cart Känguruh er designet til at opfylde de højeste standarder inden for transport og håndtering af medicinalprodukter, så du og dine vare er sikre under transporten.

DOWNLOAD BROCHURE
Hupfers multifunktionelle transportvogn, rustfritstål, fuldsvejset

Multifunktionel transportvogn

Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på mail hsr@hupfer.dk eller telefon +45 4044 0168, eller ved at downloade vores spændende brochure.

DOWNLOAD BROCHURE
Rullebord_700x700

Produktkatalog

Her har vi samlet alle vores medicinalprodukter i et katalog. Download vores katalog og gå på opdagelse i vores mange spændende produkter. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du også kontakte os på mail hsr@hupfer.dk eller telefon +45 4044 0168.

DOWNLOAD BROCHURE

Sådan samler du Hupfer reoler

Her finder du en installationsguide i videoformat. I videoen kan du se hvor nemt og hurtigt, det er at installere Hupfers reolsystemer, der kan bruges til mange forskellige formål.

Bliv klogere på vores Easy Rider system

Hupfers Easy Rider System er til dig, der søger optimal komfort og udnyttelse af pladsen. Ideel til opbevaring af fødevarer, sengetøj og tilbehør til storkøkkener.

Er du interesseret i at vide mere?

Så skal du endeligt ikke tøve med at kontakte os! Vi står altid klar med markedet bedste rådgivning indenfor medicinaludstyr. Kontakt os her

Vil du vide mere om vores storkøkkenudstyr?

Så skal du endeligt ikke tøve med at kontakte os! Vi har samlet de mest populære af vores produkter her på hjemmesiden. Du kan læse meget mere og vores storkøkken ved at klikke her. Hupfers storkøkkenudstyr er af den bedste kvalitet og er alle robuste, hygiejniske og med et flot minimalistisk design. For mere info klik her.